marți, 25 decembrie 2012

Bastonase de nuca

Ingrediente:
-2 cani de zahar
-2 cani de faina
-7 oua
-14 linguri de apa fierbinte
-amoniac stins cu lamaie

Ouale cu zaharul se bat. Se adauga faina cate putin, pana cand se termina. Adaugam cele 14 llinguri de apa fierbinte si amoniacul stins cu lamaie. Se coace la cuptor in tava aragazului, apoi se taie in bastonase.

         Crema:
-1 pachet de margarina
-250 gr de zahar
-5-6 linguri de cacao
-5-6 linguri de lapte
+nuca macinat(nu se pune pe foc)


      Se pune pe foc zaharul cu laptele si apoi celelate ingrediente. Se iau bastonasele cu o furculita si se trec prin crema fierbinte, apoi se dau prin nuca macinata, asezata intr-un castron. Se poate servi cu un topping de ciocolata sau alta aroma pe deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu