-800 gr de piept de pui
-500 gr de spanac
-1 legatura de marar
-200 gr de ciuperci
-100 gr de carnaciori (de preferat oltenesti)
-350 gr foaie de placinta
-3 buc de oua
Spanacul se fierbein apa clocotita, se lasa la racit si se stoarce bine.
Pieptul de pui se intinde, se bate bine fara a se rupe, se aseaza unul langa altul, se rade cascaval, pe toata lungimea se aseaza mararul intreg, ciupercile, carnaciorii, ouale fierte si taiate pe lungime se ruleaza, se leaga, se unge cu ulei, se aseaza intr-o tava cu 300 ml de apa si 50 ml de ulei, se introduce la cuptor, la foc potrivit.
Cand este gata, se lasa la racit, se scoate ata, se intinde foaia pe placinta peste ea, se intinde spanaculuniform, se adauga rulada, se ruleaza pe foaia de placinta, se unge cu ou si se introduce la cuptor. Se serveste calda sau rece, de preferat cu garnitura de legume sau altele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu