luni, 24 decembrie 2012

Rulada de cascaval

Ingrediente: 
-1/2 roata de cascaval(300 gr)
-7 oua
-1/2 pachet margarina
-5 linguri faina
-500 ml lapte
-1 plic piper macinat
-sare

Mod de preparare: Topiti margarina, adaugati faina, laptele si tineti pe foc mic amestecand continuu, pana ce devine o ciulama. Dati la rece. Intre timp, separati ouale. Albusurile le bateti spuma, apoi incorporati galbenusurile. Dupa ce se raceste compozitia, adaugati ouale batute. Amestecati bine, apoi turnati pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si dati la cuptor la foc potrivit. Intre timp radeti cascavalul si adaugati sare si piper. Dupa ce foaia este coapta, presarati-o cu cascaval, apoi o rulati si o impachetati intr-o foaie de hartie. Dati la rece. Dupa racire, taiati felii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu