Ingrediente:
-9 oua
-9 linguri de zahar pudra
-500 gr frisca
-2 linguri de cacao
-1 ciocolata menaj
-2 linguri de cafea solubila
-esenta de migdale
-20 nuci prajite
-o mana de stafide
+1 cratita de 3 kg
Mod de preparare:
Albusele se bat foarte tare, ca la bezea, cu 9 linguri de zahar. Se impart in 3:
Blat 1: 3 galbenuse se bat cu 2 linguri de cacao. Se adauga o parte din albuse. Se intinde pe fundul cratitei si se presara ciocolata taiata bucati.
Blat 2: 3 galbenuse se amesteca cu cateva picaturi de esenta de migdale. Se pune o parte de albus si o parte de frisca si se presara cu stafide.
Blat 3: 3 galbenuse se amesteca cu doua linguri de cafea solubila, se incorporeaza restul de albus. Se pune restul de frisca, apoi nucile zdrobite se pun in vas la congelator.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu